(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Vahvistamme edelleen tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

Mekaniikkasuunnittelijaa

Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa. Tehtäviisi kuuluvat tuotteiden mekaniikkasuunnittelu sekä elinkaaren- ja kustannuksenhallinta.  Yrityksemme web-sivuilta näet esimerkkejä tuotetarjonnastamme, joita sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri. Sinulla mielellään on jo kokemusta suunnittelutehtävistä, mutta voit myös olla hyvän osaamisen ja motivaation tehtävään omaava tulevaisuuden lupaus. Katsomme eduksi kokemuksen 3D laitesuunnittelusta, 2D layout suunnittelusta, rakenteiden lujuustarkastelusta, valusuunnittelusta sekä tietämystä koneturvallisuudesta ja hydrauliikasta. Päivittäisiä työvälineitäsi ovat SolidWorks, Aton PDM ja AutoCAD. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Mukavat työkaverit
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka (ei vkolla 9), p. 040 664 5464 tai EEZY PERSONNEL, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.3.2020 mennessä www.personnel.fi kautta