(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haluaisitko päästä betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittamisen maailman markkinajohtajan riveihin työskentelemään mielenkiintoisissa ja kansainvälisissä projekteissa tehdas-layouttien ja laitesuunnittelun pariin?  Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä haemme Akaan Toijalaan

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tehtävässä vastaat projektikohtaisten betonielementtien valmistusteknologiaan liittyvien laite- ja tehdas-layouttien suunnittelusta. Pääset suunnittelemaan monipuolisesti keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdaskokonaisuuksia, joissa automaation taso kasvaa kaiken aikaa. Tavoitteenamme on rakentaa vakiolaitteista asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaidemme korkeita laatuvaatimuksia. Kokemuksen karttuessa pääset mukaan myös tuotekehitysprojekteihimme.

Tulet osaksi projektisuunnitteluryhmäämme, jossa työskentelee hyvässä hengessä 30 ammattilaista mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun parissa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä valmistuksen, hankinnan, projektipäälliköiden ja asiakaspalvelun kanssa. Halutessasi työhösi voidaan sisällyttää matkustamista.

Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo hyvää kokemusta suunnittelutehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen 3D laitesuunnittelusta, 2D layout-suunnittelusta, rakenteiden lujuustarkastelusta sekä tietämyksen koneturvallisuusasioista. Päivittäisiä työvälineitäsi ovat Solid Works, Aton PDM ja AutoCad. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • Pääset osaksi rentoa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Elematicilla panostetaan osaamisen kehittymiseen ja haluamme myös tukea kasvuasi talon sisällä vaativampiin rooleihin
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

”Tervetuloa hyvään työyhteisöön, näkemään aitiopaikalta betonielementtiteknologian huippuosaamista ympäri maailman!” –Janne Luotoharju, tiimin esimies / Head of Project Engineering. Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon: 050 462 8983.

Lisätietoja antaa myös Personnel Groupin konsulttijohtaja, Jarkko Laine, numerosta: 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 23.2.2020 mennessä  www.personnel.fi sivujen kautta