(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Rocla Oy kehittää ja valmistaa sähkötrukkeja sekä itseajavia trukkeja ja automaatioratkaisuja. Rocla on osa globaalia Mitsubishi Logisnext -yhtiötä. Järvenpäässä työskentelee yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa.
KUVAUS
Itsenäisesti rullaavat tuotantolinjastot tehtaissa, robotti-imurit, itseohjautuvat autot maailma automatisoituu vauhdilla. Aiemmin ihmisten suorittama työ siirtyy koneille ja hyvä niin: kone on usein ihmistä tehokkaampi, tarkempi ja turvallisempi ja siksi usein fiksumpi vaihtoehto nostamaan, siirtämään, kokoamaan ja moneen muuhun.

Etsimme asiakkaallemme, Roclalle, mekaniikkasuunnittelijaa kokoaikaiseen työtehtävään automaatiotrukkien pariin. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja haluat päästä viemään osaamisesi uudelle tasolle ja päästä työskentelemään mielenkiintoisten laitteiden parissa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


TYÖNKUVA
Mekaniikkasuunnittelijana Roclalla työtehtäviisi kuuluu AGV (Automated Guided Vehicles) laitteiden mekaaninen- ja toiminnallinen suunnittelu, testaus, dokumentointi ja toiminnallisuuden kehitys. Työskentelet osana tiimiä, johon mekaniikkasuunnittelun lisäksi läheisesti kuuluu sähkö- ja automaatiosuunnittelu. Teet läheisesti yhteistyötä myös myynnin ja tuotannon kanssa ja toisinaan olet yhteydessä myös asiakkaisiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta, kuten kone/automaatioinsinööri AMK tai yliopisto
* Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja automaatiosta
* SolidWorks -osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Itseohjautuva työskentelyote


Eduksi katsotaan hydrauliikan tuntemus.

Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työn kesto: Kokoaikainen, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja mahdolliset yhteydenotot pyydetään jättämään suoraan Academic Workille.


Hakuprosessimme on jatkuva ja käymme hakijoita läpi jo haku aikana. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme ennen hakuajan umpeutumista.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Roclasta täältä.