(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsitkö seuraavaa askelta urallesi? Kaipaatko uusia haasteita työelämässäsi? Haemme asiakkaallemme Saraka Oy:lle suorarekrytointina mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa. Lisätietoja saat osoitteesta www.saraka.com.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään yrityksen tuotteiden ja niiden kiinnitysten sekä muutosten suunnittelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa mekaniikkasuunnittelua ja sekä hieman hydrauliikkasuunnittelua. Ymmärrys sähkösuunnittelusta katsotaan eduksesi. Sinulla on myös mahdollisuus monipuolistaa työnkuvaasi mielenkiintosi mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa ja työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta SolidWorks-ohjelmasta sekä hyvät ATK-taidot. Olet koulutukseltasi konepuolen insinööri tai teknikko. Lisäksi toivomme aiempaa työkokemusta suunnittelutöistä. Arvostamme erityisesti motivaatiota ja hyvää asennetta!

Tarjoamme sinulle:
- Saat pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä.
- Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa mukavassa työporukassa.
- Sinulla on myös mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi mielenkiintosi mukaan.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilöt asiakkuuspäällikkö Leena Saari puh. 044 565 4343 ja HR-koordinaattori Jenni Raitanen puh. 040 705 0722. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen leena.saari@workpower.fi. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Sarakan toimesta.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari,
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

Avainsanat: suunnittelu, suunnittelija, mekaniikka, hydrauliikka, sähkö