(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Proventia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Proventia Test Solutions liiketoimintayksikön mekaniikkasuunnittelijana suunnittelet uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä ja kokonaisia testilaboratorioita ajoneuvoteollisuudessa toimiville asiakkaillemme. Suunnittelu, joka tehdään konedirektiivin mukaisesti, sisältää muun muassa teräsrakenteita, putkistoja ja kaapelointeja. Kokemus CATIA -suunnitteluohjelmistosta on eduksi.

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on jo esimerkiksi teräsrakenne- tai putkisto-osaamista sekä kokemusta konedirektiivin soveltamisesta suunnittelussa. Tehtävään kuuluu yhteydenpitoa alihankkijoihin ja asiakkaisiin. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Olet järjestelmällinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat jatkuvasti omaksua uutta.

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä teknologiaa ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.