(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Rekrytoimme TaiFin Glass Machinerylle Nokialle mekaniikkasuunnittelijaa 

Asiakasyrityksemme TaiFin Glass Machinery Oy on korkean teknologia-alan yritys, joka etsii riveihinsä täydennystä – haussa nyt uusi mekaniikkasuunnittelija.

Taifin Glas yhdistyi Saksalaisen Hegla Groupin kanssa ja toimii jatkossa itsenäisesti osana globaalia yritystä. Yhdistyminen tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja synenergioita. Taifin Glas pystyy jatkamaan menestyksekästä kurssiaan jopa entistä nopeammin ja tavoittamaan uusia asiakkaita kansainvälisiltä markkinoilta.


Mekaniikkasuunnittelija työskentelet osana tiimiä, joka vastaa tuotteiden (esimerkiksi lasin taivutus- tai karkasu-uunien) kehittämisestä, olemassa olevien tuotteiden ylläpidosta sekä asiakasräätälöinnistä. Toimit aktiivisessa roolissa tuotannon, hankinnan sekä toimittajien kanssa. Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan vakituinen työsuhde ja töiden aloitusajankohta on sovittavissa.


Odotamme sinulta:

-soveltuvaa teknistä koulutusta (Insinööri/DI)

-aiempaa kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelutyöstä

-teknisen laskennan taitoa

-nykyaikaisten 3D suunnittelutyökalujen ja -menetelmien tuntemusta (esim. SolidWorks)

-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista työskentelytapaa

-matkustusvalmiutta ja halukkuutta

-Suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä globaalissa työympäristössä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa roolissa vastuullisempiin työtehtäviin tulevaisuudessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 15.10.2019 mennessä sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere@nordic.fi .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi  ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.