(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingissä Kehä III:n varrella, jonne pääset helposti Vantaalta kuin myös Espoosta.

Tehtävänäsi on ohutlevytuotteiden projektisuunnittelu, jonka lisäksi päivität suunnittelu dokumentaatiota 3D-maailmaan. Kehittymisesi myötä pääset mukaan myös tuotekehitykseen ja suunnitteluprosessien kehittämiseen. Työssäsi teet paljon yhteistyötä tuotannontyöntekijöiden kanssa.

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä, kuten suunnittelusta, asennuksista, kunnossapidosta tai tuotannosta. Toivomme sinulta 3D-suunnittelun tuntemusta työelämästä tai koulun kursseilta. Eduksi katsomme kokemuksen ohutlevysuunnittelusta. Olet tarkka ja ahkera tekijä, joka mielellään kehittää olemassa olevia toimintatapoja- ja menetelmiä. Haluat kehittyä urallasi ja otat omatoimisesti asioista selvää. Kommunikoit suomen kielellä sujuvasti ja englannin kielellä hyvällä tasolla.

Asiakkaamme on pitkään omalla alallaan toiminut perheyritys, jonka tavoitteena on pysyä alansa huippuna vielä vuosikymmeniä. Lisätietoja tarvittaessa saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä, mielellään tiistaisin 13-15. Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla!