(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Citec Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haluaisitko olla mukana haastavissa suunnitteluprojekteissa kansainvälisessä yrityksessä? Toivoisitko pääseväsi osaksi asiantuntijatiimiä, jossa tehdään töitä tiimikavereita tukien ja asiantuntijuutta jakaen? Haluaisitko kehittyä työssäsi ja olla tärkeässä osassa projektien onnistumisessa?

MEKANIIKKASUUNNITTELIJALLE paikka avoimena!

Yhteistyökumppanimme Citec tarjoaa monialaisia suunnittelu- ja informaationhallintapalveluja energiateollisuudelle sekä muille teknologiasta riippuvaisille aloille. Citecin vahvuutena on globaalien projektien toteutus, ja Citecillä onkin toimipisteitä ympäri maailmaa. Suomessa Citecin pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja muut toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Pietarsaaressa. Suomessa henkilöstöä on noin 400. Tutustu Citeciin tarkemmin osoitteessa www.citec.com.

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi osaaja. Toivomme kuitenkin, että olisit ehtinyt kerryttää jonkin verran työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri tai DI), perinteisten sekä hyvänä lisänä lisäävien valmistusmenetelmien osaamista. Työssä käytetään Siemens NX-suunnittelutyökalua sekä Teamcenteriä. Kyseessä on kansainvälinen työympäristö, joten työssä tarvitaan suomen tai ruotsin lisäksi englanninkielen osaamista. Projektit, joissa mekaniikkasuunnittelijat työskentelevät, liittyvät useimmiten moottoreiden tai moottoreiden ympäristön suunnitteluun tai tuotekehitykseen. Työhön kuuluu luonnollisesti myös valmistusdokumentaation tuottaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja proaktiivinen työote ovat eduksi, kun työskennellään vahvasti asiakasrajapinnassa.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde (vähintään 6kk), joka solmitaan Adeccon ja työntekijän välillä. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja työskentely tapahtuu toimistoaikoina.

Mikäli innostuit tehtävästä, hae heti jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 17.11.2019.