(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019

Etsitkö seuraavaa askelta urallesi? Kaipaatko uusia haasteita työelämässäsi? Haemme asiakkaallemme Saraka Oy:lle suorarekrytointina mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään yrityksen tuotteiden ja niiden kiinnitysten sekä muutosten suunnittelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Työ sisältää pääasiassa mekaniikkasuunnittelua ja hieman hydrauliikkasuunnittelua. Ymmärrys sähkösuunnittelusta katsotaan eduksesi. Sinulla on myös mahdollisuus monipuolistaa työnkuvaasi mielenkiintosi mukaan. Työ tehdään päivävuorossa ja työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta SolidWorks-ohjelmasta sekä hyvät ATK-taidot. Olet koulutukseltasi konepuolen insinööri tai teknikko. Lisäksi toivomme aiempaa työkokemusta suunnittelutöistä. Arvostamme erityisesti motivaatiota ja hyvää asennetta!

Tarjoamme sinulle:
- Saat pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä.
- Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa mukavassa työporukassa.
- Sinulla on myös mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi mielenkiintosi mukaan.

Hakuprosessi:
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Jätä hakemuksesi WorkPowerin nettisivujen kautta ja olet näin mukana haussa. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Sarakan toimesta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja asiakasyrityksestä osoitteesta www.saraka.com. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: suunnittelu, suunnittelija, mekaniikka, hydrauliikka, sähkö