(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Syyskuussa juhlimme 1-vuotissynttäreitämme sekä Creatorin #31 aloittamista, joiden innoittamana olemme päättäneet laajentaa toimintaamme Lahteen. Etsimme nyt Lahden seudulle uusia kokeneita mekaniikkasuunnittelijoita!

Tarinamme alkoi visiolla muuttaa perinteistä toimialaa ja luoda täysin uudenlainen insinööritoimisto, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja itseohjautuvuus. Halusimme nostaa suunnittelijat keskiöön, tarjota heille erinomaiset työsuhde-edut sekä viikoittain kokoontuvan yhteisön, jossa yksilöä arvostetaan. Siksi perustimme Creatorsin. Haluamme olla suunnittelijoiden yhteisöllisin, joustavin ja jatkuvaa oppimista tukevin työyhteisö.

Kasvuvauhtimme on ollut hurjaa, sillä vasta syyskuussa 2018 aloittivat Creatorit #1 ja #2. Siitä lähtien meillä on aloittanut säännöllisesti uusia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun syväosaajia. Nyt olisi jaossa numerot #35 ja #36, sillä haemme Lahteen kahta mekaniikkasuunnittelijaa.

Työntekijälähtöisenä insinööritoimistona etsimme juuri sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan asiakasprojektin, jossa työtehtävät ovat mielenkiintoisia sekä tarpeeksi haastavia. Creatorina olet luomassa lisäarvoa asiakkaillemme tuotekehitys- tai projektisuunnittelutehtävissä 3D-ympäristössä (mm. SolidWorks, Creo, NX, Catia). Asiakasprojektin sijainti katsotaan aina tapauskohtaisesti riippuen omasta asuinpaikastasi, mutta yleisesti ne sijaitsevat Lahdessa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK/DI)
  • aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • luovaa ja itseohjautuvaa asennetta

Tarjoamme Creatoreillemme kilpailukykyisen palkan ja joustavan työn lisäksi vapaavalintaiset työkalut, laajennetun työterveyshuollon, sairaan lapsen kotihoitopalvelun sekä kaikenlaisia muita yhteisöllisiä työsuhde-etuja lounas- ja liikuntaedusta aina koulutus- ja etätyömahdollisuuksiin. Helsingin keskustan toimistoltamme löytyy lisäksi yksi Suomen laajimmista ginivalikoimista sekä monipuoliset sauna- ja pelimahdollisuudet. Ei yhtään huono yhtälö, vai?

Lue lisää kulttuurikoodistamme: https://creators.fi/fi/liity/

Mikäli haluaisit käyntikortissasi lukevan Creator #35, jätä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja tehtävistä tai yrityskulttuurista saat Henriltä numerosta 043 8244822.