(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

Mekaniikkasuunnittelijoita

Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa tuotekehitystiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat laitteiden mekaniikkasuunnittelu sekä elinkaaren- ja kustannuksenhallinta. Pääset suunnittelemaan monipuolisesti keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdaskokonaisuuksia, joissa automaation taso on korkealla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta suunnittelutehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen 3D laitesuunnittelusta, 2D layout suunnittelusta, rakenteiden lujuustarkastelusta, valusuunnittelusta sekä tietämystä koneturvallisuudesta ja hydrauliikasta. Päivittäisiä työvälineitäsi ovat SolidWorks, Aton PDM ja AutoCAD. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Rento työyhteisö, jossa hyvä kollegoiden tuki
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuus osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 27.10.2019 mennessä www.personnel.fi kautta