(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaallemme Helsinkiin. Tulet toimimaan yrityksen sisäisissä suunnitteluprojekteissa vastaten erilaisten raskaan teollisuuden huolto- ja siirtolaitteiden suunnittelusta. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sovitusti.

Ihanne tilanteessa sinulla on kokemusta nosto- tai siirtolaitteiden suunnittelusta tai muusta samankaltaisesta mekaniikkasuunnittelusta vuodesta eteenpäin. Pääset tarvittaessa sparrailemaan kokeneen suunnittelijan kanssa, joka toimii samanlaisten projektien parissa. Kiiretilanteessa pääset osallistumaan myös muuhun suunnitteluun, kuten asiakkaamme modernisaatioprojekteihin

Suunnittelukokemuksen lisäksi olet suorittanut esimerkiksi konetekniikan opinnot (insinööri tai DI). Sinulla on kyky toimia kansainvälisessä ympäristössä englannin kielellä, mutta kommunikoit sujuvasti myös suomeksi. Viihdyt nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, etkä säikähdä kiirettä. Työn etuina ovat mielenkiintoisten tehtävien lisäksi rento, mutta asiantunteva työporukka, jolta saat tukea tehtäviisi.

Hae tehtävään alla olevasta linkistä. Kysymyksiisi vastaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857) mielellään tiistaisin kello 13-15.