(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Tana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja haemme ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden suunnitteluun. Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Monipuoliset tuotekehitystehtävät muotoutuvat osittain myös valittavan henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toimipisteesi on ensisijaisesti Jyväskylässä, myös Tampere on mahdollinen.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • ymmärrystä ja kokemusta konesuunnittelusta
  • valmistustekniikan tuntemusta
  • teräsrakenne- ja mobiililaitetuntemusta
  • kokemusta 3D-suunnittelusta ja kykyä tehdä teknisiä piirrustuksia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olet käytännönläheinen ja joustava suunnittelija. Ymmärrät teräsrakenteiden lujuusvaatimuksia ja valmistuksen, esimerkiksi hitsauksen perusasiat. Osaat visualisoida teknisten ongelmien ratkaisuja. Hydrauliikkaosaamisesta on etua. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi