(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaamme kasvavaan tarpeeseen Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen ja aloittaa voit joustavasti.

Työskentelet modernisaatioprojekteja hoitavassa yksikössä. Tiimin tavoitteena on jatkojalostaa uusia sovelluksia vanhoihin laitteisiin sopiviksi. Tiimissäsi on muita mekaniikkasuunnittelijoita, sähkösuunnittelijoita, automaatiosuunnittelijoita sekä tiimin vetäjät. Sinun vastuullasi tulisi olemaan erilaisten nosto-, siirto, - ja huoltotyökalujen ja -menetelmien suunnittelu, jotta projektien vaatimat huoltotoimenpiteet pystytään suorittamaan raskaan teollisuuden komponenteille ja laitteille. Osallistut tarvittaessa myös muuhun suunnittelutyöhön ja teet yhteistyötä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tiimissäsi on yksi suunnittelija, joka tekee samanlaista suunnittelua, joten sparrailu tukea löytyy varmasti.

Työssä on varmasti luvassa vauhtia ja vaihtuvia tilanteita sekä paljon ongelmanratkaisutehtäviä. Työporukka on rempseä ja apua saat aina tarvittaessa, kunhan vain lähdet reippaasti tekemään. Kokemusta olisi hyvä olla samankaltaisista tehtävistä, sillä suunnittelutehtävät ovat vaativia ja esimerkiksi ymmärrys lujuuslaskennasta on tärkeää. Asiakasyrityksemme on iso, kansainvälinen yritys, jolla on muutama toimipiste Suomessa. Sinun toimipisteesi löytyisi itäisestä Helsingistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.