(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme paperi- ja selluteknologiaa toimittavalle asiakkaallemme Catia V6-taitoista mekaniikkasuunnittelijaa paperikoneen kuivatusosan projektisuunnittelutiimin.

Tehtävänä on toimia yhdessä pääsuunnittelijoiden kanssa projektinsuunnittelussa eri kokoisissa tehtävissä, tekemällä 3D-mallinnusta ja suunnittelua sekä piirustuksia. Osaajalla tulisi olla Catia V6 kokemusta konesuunnittelun alueelta. Myös nuoret kyvyt huomioidaan, mikäli osaajalla on koulutuksen lisäksi jotain käytännön kokemusta tuotannosta tai vastaavasta, käsillä tekemisestä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä vaaditaan perusmekaniikkasuunnittelutaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Tehtävä ei vaadi matkustelua ja työskentely tapahtuu paikan päällä asiakkaan tiloissa kokoaikaisesti. Etsimämme osaaja on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäaikaisesti. Vastuu voi laajentua kehittymisen myötä.

Vaadittava osaaminen:
- Konetekniikan insinööri (AMK/DI)
- 3D CAD mekaniikkasuunnittelu (komponenttimallinnus, kokoonpanot ja työkuvat)
- Catia V6
- englanti
- oma-aloitteisuus ja hyvät kommunikointitaidot

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:
- Enovia PDM-järjestelmän käyttökokemus
- 2D-osaaminen
- Paperikonetuntemus

Lisätiedot ja hakeminen

Aloitus: ASAP
Kesto: 31.12.2019 + mahdollisuus jatkoon
Työn määrä: 100%
Sijainti: Jyväskylä
Työkieli: suomi ja englanti

Hae tehtävään suoraan järjestelmämme kautta. Olennaista on, että päivitetystä CV:stä käy ilmi minkälaista osaamista sinulta löytyy (tekniset taidot + muut taidot) ja minkälaisissa projekteissa olet työskennellyt (lyhyt projektikuvaus, oma rooli ja tehtävät, projektin tekninen tausta, työkalut, jne).

Liitäthän hakemukseesi:

- Päivitetyn CV:n
- 2 suosittelijaa
- tiedon miten ja milloin olet käytettävissä
- tuntihintasi euroissa
- Lisäksi kerrothan miksi juuri sinä sovellut hakemaasi tehtävään parhaiten. (Viitaten aikaisempaan työkokemukseen ja projektihistoriaan)

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 23.07.2019