(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Porkka Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Porkka Finland Oy on kansainvälisesti tunnettu suomalainen kylmälaitteiden suunnittelija ja valmistaja. Porkka Finland Oy kuuluu Huurre -konserniin, joka on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 142,5 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Porkka Finland Oy:n asiakkaita ovat suurkeittiöt, hotellit, tehdasruokalat, ravintolat, pikaruokaravintolat ja pitopalveluyritykset sekä sairaalat, laboratoriot ja lääketeollisuus. Tuotevalikoimaan kuuluu laitteita elintarvikkeiden kylmä- ja pakastesäilytykseen, linjastokalusteita elintarvikkeiden lämpösäilytykseen sekä kylmälaitteita myös laboratorioille ja tutkimuslaitoksille.

Etsimme asiakkaallemme Porkka Finland Oy:lle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Kemijärven tehtaalle.

Tehtäväsi on suunnitella Porkka kylmäkalusteiden sekä jäähdytyskoneiden mekaniikkaa osana uuden tuotteen tuotekehitysprojekteja sekä tilauskohtaisesti asiakkaillemme räätälöitäviä tuotteita ja niiden osia. Vastuullasi on mekaanisten kokoonpanojen suunnittelua, osien materiaalivalintoja ja mitoitusta. Lisäksi vastuullasi on materiaalinimikkeiden luominen ERP-järjestelmäämme sekä ostotoiminnan ja tuotannon tukitehtäviä. Raportoit tehtävässäsi Kemijärven tehtaan johtajalle.
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää osaamista 3D suunnittelusta, erityisesti ohutlevymekaniikasta sekä metallimateriaalien hyvää tuntemusta. Eduksesi luetaan, jos sinulla on kokemuksen kautta kertynyttä osaamista muoviosien ja metallisten kaappien tai kalusteiden suunnittelusta ja muotoilusta sekä PUR-valutuotantoon liittyvää ymmärrystä. Hallitset lisäksi Vertex G4:n tai vastaavan CAD-ohjelmiston.

Edellytämme hakijalta:
- Olet työskentelytyyliltäsi luotettava ja pitkäjänteinen.
- Olet järjestelmällinen, omatoiminen sekä omaat tarkan työskentelytavan.
- Hahmotat kokonaisuuksia ja uteliaan mielenlaatusi vuoksi omaksut ja sovellat mielelläsi uutta.
- Sinulta löytyy luovuutta sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englannin kielellä.
- Koulutustaustaltasi olet insinööri tai DI mekaniikka- tai konesuunnittelussa.

Tarjoamme sinulle:
- Ammattitaitoisen ja eteenpäin katsovan organisaation tueksi
- Pääset työskentelemään Suomen huippubrändissä sekä uusien innovaatioiden parissa.
- Pääset työssäsi kehittämään uutta ja näkemään suunnittelutöidesi konkretisoituvan tuotannossa sekä osallistumaan tuotteiden koko elinkaareen.
- Vakituisen työsuhteen Porkka Finland Oy Kemijärven tehtaalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Porkka Finland Oy Kemijärven tehtaan tuotantojohtaja Tapani Kiemunki.
Parhaiten tavoitat hänet sähköpostitse tapani.kiemunki@porkka.com sekä
Go On:n asiantuntija Marjo Nordberg-Leinonen
sähköposti: marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi tai
puhelimitse 040 5776587

Tutustuthan:
Porkka Finland Oy http://porkka.com
Huurre-konserniin: http://www.huurre.com