(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Kasvun vauhdittamiseksi haemme nyt lisää osaavia mekaniikkasuunnittelijoita!

Tarinamme alkoi visiolla muuttaa perinteistä toimialaa ja luoda täysin uudenlainen insinööritoimisto, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja itseohjautuvuus. Halusimme nostaa suunnittelijat keskiöön, tarjota heille erinomaiset työsuhde-edut sekä viikoittain kokoontuvan yhteisön, jossa yksilöä arvostetaan. Siksi perustimme Creatorsin.

Kasvuvauhtimme on ollut hurjaa, sillä vasta syyskuussa 2018 aloittivat Creatorit #1 ja #2. Siitä lähtien meillä on aloittanut säännöllisesti uusia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun syväosaajia ja nyt olisikin haussa Creatorit #21, #22 sekä #23. Haluamme olla suunnittelijoiden yhteisöllisin, joustavin ja jatkuvaa oppimista tukevin työyhteisö.

Työntekijälähtöisenä insinööritoimistona etsimme juuri sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan asiakasprojektin, jossa työtehtävät ovat mielenkiintoisia sekä tarpeeksi haastavia. Creatorina olet luomassa lisäarvoa asiakkaillemme tuotekehitys- tai projektisuunnittelutehtävissä 3D-ympäristössä (mm. SolidWorks, Creo, NX, Catia).

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK/DI)
  • aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • luovaa ja itseohjautuvaa asennetta

Tarjoamme Creatoreillemme kilpailukykyisen palkan ja joustavan työn lisäksi vapaavalintaiset työkalut, laajennetun työterveyshuollon, sairaan lapsen kotihoitopalvelun sekä kaikenlaisia muita yhteisöllisiä työsuhde-etuja lounas- ja liikuntaedusta aina koulutus- ja etätyömahdollisuuksiin. Helsingin keskustan toimistoltamme löytyy lisäksi yksi Suomen laajimmista ginivalikoimista sekä monipuoliset sauna- ja pelimahdollisuudet. Ei yhtään huono yhtälö, vai?

Lue lisää kulttuurikoodistamme: https://creators.fi/fi/liity/

Mikäli haluaisit käyntikortissasi lukevan Creator #21, ole pikaisesti yhteydessä Henriin (henri@creators.fi, 043 824 4822) ja jätä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän sisällä.