Mekaniikkasuunnittelija
Carrus Delta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Etsimme Carrus Delta Oy:lle Liedon tehtaalle

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Haettavan henkilön tehtävänkuva koostuu pääosin linja-autojen korirakennesuunnittelusta. Työtä tehdään suunnitteluaikataulujen mukaisesti läheisessä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työhön kuuluu varusteiden ja komponenttien suunnittelua, valintaa ja dokumentointia. Suunnittelutyö tehdään pääasiassa 3D-suunnitteluna osittain kehitysprojekteina ja osittain asiakasräätälöintinä. Työhön kuuluu myös 2D-layout suunnittelua.

Odotamme Sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Lisäksi arvostamme aiempaa suunnittelukokemusta, kokemusta teollisuudesta, mielenkiintoa alaa kohtaan ja innostunutta asennetta suunnittelutyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityötaitoja, joustavuutta, ahkeruutta, keskittymiskykyä ja positiivista asennetta uusien asioiden omaksumiseen sekä hyvää oppimisvalmiutta.

Carrus järjestää suunnittelujärjestelmiin ja tiedonhallintajärjestelmiin liittyvän koulutuksen. Työssä käytetään mm. seuraavia ohjelmistoja: Vertex G4, Vertex Flow, Lean System ERP.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.2.2019 mennessä sähköpostilla

rekry.suunnittelu@carrusdelta.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227349
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Lieto, Turku
  • Lisätietoja antaa: Jani Tapanainen (Puh. 050 442 00 77)