(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Kiinnostavatko mekaniikkasuunnittelijan tehtävät kansainvälisessä teollisuuden työstökoneita valmistavassa yrityksessä ja eteneminen pääsuunnittelijaksi tai muihin asiantuntijatehtäviin? Etsimme nyt asiakkaallemme mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) esimerkiksi konetekniikan parista sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta konesuunnittelusta, erityisesti 3D- suunnittelun parista. Olet motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi ja tekemään töitä sen eteen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, joten suomen kielen lisäksi kommunikoit englannin kielellä sujuvasti.

Työskentelet teollisuuden työstökoneiden suunnittelu- ja tuotekehitystehtävissä sekä asiakasprojekteissa. Vastaat tiimisi kanssa omasta tuotealueestasi hyvässä hengessä töitä tehden. Toimit asiantuntijana niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen Inventor 3D-suunnitteluohjelmasta sekä Aton PDM:stä. Lisäksi muu kielitaito on plussaa. Elämäntilanteesi salliessa on mahdollista päästä matkustamaan työsi parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian tai sovitusti. Haethan tehtävään heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.