(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA
Serres Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vahvan kasvumme myötä haemme nyt tiimiimme Espooseen sinua

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

vastaamaan uusien tuoteratkaisujen ja -parannusten ideoinnista sekä valittujen tuoteratkaisujen arvioinnista, kehittämisestä ja suunnittelemisesta aina tuotantoprosessiin soveltuvaksi saakka. Toimit osana ammattilaisten muodostamaa laitesuunnitteluryhmää. Teet läheistä yhteistyötä myös ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelijoiden kanssa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana Serreksellä on turvallisuus, käytettävyys ja luotettavuus. Laitteiden teknisissä ratkaisuissa käytämme monipuolisesti eri valmistustekniikoita.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri tai DI) sekä aiempaa työkokemusta tuotekehitystehtävistä. Hallitset 3D-mallinnuksen ja sinulla on vahva osaaminen mekaniikkasuunnittelusta. Kykenet käyttämään työssä sujuvasti englannin kieltä. Olet kiinnostunut tekniikasta, omaat hyvät tiimityötaidot ja kykenet tekemään päätöksiä. Terveydenhuollon laitteiden ja -standardien tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään tehtävän kehittyvässä sekä kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestämme antaa projektipäällikkö Juho Sutinen, p. +358 500 963 700 7.1.2019 tai 8.1.2019 klo 9 – 11. Hae tehtävää viimeistään 15.1.2019 lähettämällä palkkatoiveen sisältävä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@serres.com. Merkitse hakemukseen hakemasi tehtävä.