(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme prosessilaiteryhmään vahvistusta tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä kohti uusia haasteita teknologiamme parissa. Tehtävässäsi vastaat asiakasprojektien mekaniikkasuunnittelusta, teet tuotekehitystä ja toimit yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten alihankkijoidemme kanssa. Olet tärkeä tiimipeluri toimiessasi laitteistojen asiantuntijana ja tukena myynti-, osto- ja after sales –toiminnoille

Tutustuttuasi laitteisiimme pääset näkemään, miten teknologiamme toimii asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ympäri maailmaa. Asennusvalvonta tulee olemaan tärkeä osa tulevia tehtäviäsi. Asennusvalvonnan keikat ovat tyypillisesti kestoltaan keskimäärin noin kolme viikkoa.  

Tehtävä on vakinainen ja pääasiallinen työntekemispaikka on Vantaa.

Koulutukseltasi olet AMK-koneinsinööri tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Valmistusteknisestä ymmärryksestä on hyötyä. Työskentelet myös englannin kielellä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta 3D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä eduksi.

Ihmisenä olet joustava, aktiivinen ja tiimihenkinen. Haluat oppia uutta ja pidät suunnittelutyöstä, ja Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mukavan työyhteisön alamme johtavassa ja aidosti kansainvälisessä yrityksessämme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: arkisin klo 9-11 Pekka Kurkinen p. 040-521 5220 (Process Equipment.)

Tartu mahdollisuuteen ja siirry täyttämään hakemuslomaketta. Liitä mukaan hakemuskirjeesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen. 

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä ja haku päättyy viimeistään 16.11.2018.