(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Stresstech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta mekaniikkasuunnittelun ammattilaista.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja pääsetkin työssäsi työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Meillä näet suunnittelutyösi tulokset myös käytännössä etkä ainoastaan päätteellä. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten mekaniikkasuunnittelijana sinulla on hieno mahdollisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi uusille alueille tuoteprojektien parissa.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset,  jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Toivomme sinulla olevan soveltuva mekaanisen suunnittelun AMK-tutkinto sekä hyvät työtaidot koneensuunnittelussa ja koneenpiirustuksessa. Käytät sujuvasti 3D-mallinnuksen työkaluja sekä osaat hyödyntää suunnittelussa myös eri valmistusmenetelmien osaamistasi. Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi myös itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi. Kokemus Solidworks ja Lean Systems -ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Me tarjoamme:
- Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa.
- Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa.
 -Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit.
- Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan- tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
- Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä 

Tartu tilaisuuteen laittamalla ansioluettelo, työhakemus palkkatoiveineen sekä mahdolliset suositukset osoitteeseen careers@stresstech.com otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. Huomaa, että aloitamme haastatteluja jo hakuaikana.