(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mille tahansa UPM Plywoodin Suomen toimipisteistä.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 444 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltä

”UPM Plywoodin keskitetyn kunnossapidon suunnittelutiimi palvelee tehtaiden kunnossapito-organisaatioita monimuotoisesti ja näin ollen meillä pääset vaihtelevien tehtävien pariin, myös eri tehdaspaikkakunnille. Ennakkoluulottomuus niin ongelmanratkaisussa kuin kehityshankkeissa on tiimimme ehdoton voimavara. Tervetuloa joukkoomme! ”–Kalevi

Mitä teet

UPM Vaneriliiketoiminnan mekaniikkasuunnittelutiimi vastaa tehtaiden kunnossapidon, tuotannon ja turvallisuuden kehittämiseen liittyvistä suunnitteluprojekteista. Kone- ja laitesuunnittelun lisäksi toimenkuvaasi mekaniikkasuunnittelijana kuuluvat investointihankkeisiin liittyvä lay-out suunnittelu ja teknisen dokumentoinnin hallinta sekä hankintojen valmistelu.

Työskentelet kunnossapitopäällikön alaisena ja osana UPM Vaneriliiketoiminnan keskitettyä kunnossapito-organisaatiota.

Kuka olet

Edellytämme sinulta kokemusta kone- ja laitesuunnitelusta sekä Autocad-suunnitteluohjelman vahvaa osaamista. Edellytämme lisäksi kokemusta Microsoft Office -ohjelmista. Vaneriteollisuuden prosessien tuntemus, SAP-osaaminen, 3D-suunnitteluosaaminen ja hydrauliikkatuntemus katsotaan eduksesi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Työskentelet yhdellä UPM Plywoodin toimipisteistä: Lahti, Jyväskylä, Joensuu, Kouvola, Mikkeli tai Savonlinna.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Kalevi Siitonen, puh. 0401452953. Tavoitettavissa 12.10. klo 12-15 ja 18.10. klo 9-12.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 21.10.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.