(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Upcast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme nyt kehityskelpoista

Mekaniikkasuunnittelijaa

kasvamaan suunnittelupäälliköksi.

Tehtävänäsi mekaniikkasuunnittelijana on projektikohtainen 3D mekaniikkasuunnittelu ja lujuuslaskenta osana suunnitteluryhmäämme. Hallitset mekaniikkasuunnittelun työvälineet ja erityisesti Vertex 3D-suunnitteluohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. Sinulla on myös mahdollisesti kokemusta mekaniikan tuotekehityksestä ja koneturvallisuudesta. Ryhmämme tavoitteena on saada aikaan valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme vaativia tarpeita. Projektimme suuntautuvat lähes kokonaan vientimarkkinoille, joten tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Kokemuksen karttuessa työnkuvasi tulee muuttumaan suunnittelupäälliköksi. Parissa vuodessa tulet ottamaan vastuullesi koko mekaniikkasuunnittelun. Olet kehittynyt työssäsi ja tässä vaiheessa sinulla on myös riittävää alakohtaista erityistekniikan tuntemusta vetämään mekaniikkasuunnittelua kokonaisuudessaan.

Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo hyvää kokemusta 3D suunnittelusta sekä rakenteiden lujuustarkasteluista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden toimia kansainvälisissä ympäristössä haastavien projektien parissa. Panostamme jatkuvasti henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen, joten tulet varmasti viihtymään Upcastin ammattitaitoisessa ja työhönsä motivoituneessa rennossa porukassa.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.