(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Europress Group Oy on 40-vuotias Pohjois-Euroopan johtava kierrätysteknologian laitteiden valmistaja. Vakavaraisena suomalaisena kasvuyrityksenä olemme alamme innovatiivinen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Päätoimipaikassamme Keravalla suunnittelemme ja valmistamme jätepuristimia ja -paalaimia kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Omat myynti- ja huolto-organisaatiomme toimivat Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Suunnitteluosastomme palvelee keskitetysti kaikkia myynti-ja huolto-organisaatioitamme.

Haemme nyt kahta mekaniikkasuunnittelijaa,

vahvistamaan Keravalla toimivaa suunnittelutiimiämme. Suunnittelijana suunnittelet jätteenkäsittelylaitteita asiakasrajapinnassa. Voit olla urasi alussa tai jo kerryttänyt muutaman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, jolta löytyy hands-on -asennetta sekä pitkäjänteisyyttä. Tarjoamme Sinulle yli 40 vuoden kokemuksen ympäristöalasta ja -teknologiasta sekä alan parhaat osaajat tueksesi kollegoina.

Suunnittelijan työ Europressillä on monipuolista: tehtaamme sijaitsee samoissa tiloissa Keravalla, joten yhteistyö tuotannon kanssa näkyy työssäsi ja pääset niin näkemään suunnitelmasi kuin vaikuttamaankin työskentelyysi suunnittelijana. Lisäksi yhdessä avainasiakkuuspäälliköidemme kanssa suunnittelet asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvan alan, kuten koneautomaatio- tai koneenrakennuspuolen, insinöörikoulutusta (amk) sekä nykyaikaisten suunnitteluohjelmien ja -työkalujen hallintaa. Suunnittelijana olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta Autocad 2D- ja Inventor 3D-suunnitteluohjelmista sekä hitsauksesta. Hallitset suomen lisäksi sujuvasti englanninkielen suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa organisaatiomme mukana. Europressillä saat innostavan tiimin tueksesi ja pääset vaikuttamaan suunnitteluun. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Työnaloitusajankohta sovitaan erikseen. Työ saattaa sisältää jonkin verran matkustusta, joten ajokortti on tarpeellinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV s-postitse osoitteeseen rekry@europress.fi  viimeistään 26.8.2018. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat 6. – 24.8. klo 8-16: 
suunnittelupäällikkö Jussi Mielikäinen 040 574 8021 
varatoimitusjohtaja Timo Huhtala 050 443 2236