(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Laajennamme toimintaamme ja haemme Espoon toimistoomme Mekaniikkasuunnittelijaa. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja sinulla on kokemusta teollisesti valmistettavien koneiden tai laitteiden suunnittelusta ja/tai tuotekehityksestä. Hallitset hyvin vähintään yhden nykyaikaisista mekaniikkasuunnittelun 3D-ohjelmistoista ja olet valmis laajentamaan osaamistasi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi työryhmän jäsenenä sekä kykenet itsenäiseen projektityöskentelyyn. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja kykenet joustavasti mukautumaan erilaisiin toimintaympäristöihin. Osa projekteistamme tehdään asiakkaan tiloissa.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi haastavien projektien parissa, joissa yhdistyy monipuolinen teknisen alan osaaminen. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Hae paikkaa osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat. Jätä hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 1.7.2018 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa Mikko Miettinen +358 50 5218835, mikko.miettinen@elomatic.com tai Rami Raute +358 400 431 491, rami.raute@elomatic.com.

Työpaikan osoite: ELOMATIC Oy, Vaisalantie 2-8, 02130 Espoo, FINLAND