(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Porvooseen mekaniikkasuunnittelijaa tuotekehitystehtäviin. Työn toivottu aloitus on touko-kesäkuussa ja työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta vakituiseen työsuhteeseen.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä vastaat osaltasi teknisten tuotteiden 3D-suunnittelusta. Toimit osana tiimiä tuotekehitysprojekteissa sekä tuotteiden ylläpitotehtävissä. Lisäksi laadit teknisiä dokumentteja sekä osaluettelorakenteita. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden tuotekonseptien kehitykseen ja nähdä suunnitelmiesi konkretisoituvan tuotannossa.

Toivomme hakijoilta aktiivista asennetta, hyviä ryhmätyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, sekä halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä. Muita työssä menestymisen mahdollistavia ominaisuuksia ovat:

  • Soveltuva tekninen koulutus

  • Osaaminen mekaanisesta tuotesuunnittelusta ja valmistuksessa käytetyistä tekniikoista

  • 3D-suunnittelumaailman tuntemus ja aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä

  • Kiinnostus tuotekehitykseen ja luovaan ongelmanratkaisuun

  • Englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinusta on luontevaa työskennellä itsenäisesti tekniikan eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle haastavan, mutta todella mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän alansa johtavien tuotteiden parissa.

Hae tehtävää heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä halutessasi Juha Pulkkiselta 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.