(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haastaako nykyinen työsi sinua tarpeeksi?

Haemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen alansa johtavaan kansainväliseen koneita ja laitteita valmistavaan asiakasyritykseemme Vantaalle.

Työskentelet vastuullasi olevan tuotealueen puitteissa niin tuotekehityksen kuin asiakaskohtaisten suunnitteluprojektienkin parissa vastaten omalta osaltasi niiden läpiviennistä sekä jälkihoidollisista tehtävistä. Teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, eli raportoit ja toimit tarvittaessa teknisenä tukena niin ulkoisille kuin sisäisillekin sidosryhmille.

Asiakasyrityksemme mahdollistaa työn mukana kasvamisen osaamisesi sekä kehittymisesi myötä. Sinun on esimerkiksi myöhemmin mahdollista syventää asiantuntijuuttasi tietyllä osa-alueella tai toimia pääsuunnittelijana.

Omaat:

  • Soveltuvan teknisen koulutuksen (insinööri tai DI)

  • Muutaman vuoden kokemuksen kone- ja/tai laitesuunnittelutehtävistä

  • 3D-ohjelmistokokemusta

  • Aktiivisen työskentelyotteen sekä erinomaiset kommunikaatiotaidot

  • Sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon

Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen sähkö- ja automaatiotekniikan rajapinnassa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja ottaa vastuita oman osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään monipuolisessa tehtäväkentässä hyvähenkisessä työyhteisössä osana ammattitaitoista sekä tukea antavaa tiimiä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haluaisimme kuulla sinusta! Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 14-15.