(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme uransa alussa olevaa mekaniikkasuunnittelijaa ABB:n Moottorit ja generaattorit -yksikköön Vaasaan vajaan vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä vastaat osaltasi teknisten tuotteiden mekaniikkasuunnittelusta. Toimit osana tiimiä suunnitteluprojekteissa sekä tuotteiden ylläpitotehtävissä. Lisäksi laadit teknisiä dokumentteja ja osaluettelorakenteita. Toivomme hakijoilta hyviä ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri), käytännön suunnitteluosaamista ja hyvää asennetta työntekoon. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelutehtävistä ja PDM-järjestelmätuntemusta.

Saatat olla hakemamme henkilö, mikäli sinusta on luontevaa työskennellä itsenäisesti eri tekniikan osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa, ja pystyt työskentelemään sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Tarjoamme mekaniikkasuunnittelusta aidosti kiinnostuneelle insinöörille työn mukavassa ja viihtyisässä työympäristössä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään opintojesi aikana oppimiasi asioita.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen heti ja hae tehtävää. Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronalta Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.