(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme asiakkaallemme Mekaniikkasuunnittelijoita pääkaupunkiseudulle, Porvooseen ja Poriin.

Deemec Oy on pääosin henkilöstönsä omistama Hyvinkäältä ja Romaniasta palveleva mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimisto. Asiakaskuntaamme kuuluvat pääasiassa Uudenmaan ja Hämeen teollisuusyritykset, joille tarjoamme mekaniikkasuunnittelun lisäksi sähkö- ja automaatiosuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä 3D-visualisointia (kuvarenderöinnit ja animaatiot). Uusimpana palvelunamme tarjoamme virtuaalitodellisuusympäristöjä (VR). Meillä on matala organisaatio, jossa saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan työhösi. Tavoitteenamme on löytää yritykseemme alansa parhaat osaajat.

Mekaniikkasuunnittelijana osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien tekniseen toteutukseen asiantuntijana. Suunnittelutehtävät voivat käsittää esimerkiksi koneikkojen / mekanismien / järjestelmien suunnittelua, mallinnusta, lujuuslaskentaa, rakenteiden mitoitusta, komponenttien / instrumenttien valintaa, järjestelmien toiminnan laskennallista arviointia tai laitteistojen optimointia.

Edellytämme hakijalta:

Soveltuvaa teknistä koulutusta ja vahvaa työkokemusta suunnittelutehtävistä

Suomen lisäksi työkielenä englanti (sujuva suullinen ja kirjallinen)

3D-suunnitteluohjelmistojen (Creo, SolidWorks, Inventor, Catia tai NX) ja PDM -järjestelmien hyvää hallintaa

Paineensietokykyä, sitoutuneisuutta, yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta

 Arvostamme:

Lujuuslaskentataitoja ja FEM –kokemusta

Projektienhallintakokemusta

Joustavuutta projektien tarpeiden mukaisesti

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä. Työskentelet asiakkaiden tiloissa ja toimistollamme tarpeiden mukaan.

 Yhteydenotot:

Amiko, Petteri Voutilainen 040 411 4591

petteri.voutilainen@amiko.fi

Jos koet, että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille osoitteeseen www.amiko.fi CV:n/ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian niin otamme sinut huomioon.

Arvioi myös CAD-osaamisesi ohjelmistoittain esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Creo 2.0, hyvä, kokemus 3 vuotta