(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Proventia Emission Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017

Haemme pääkonttorillemme Oulunsaloon

VANHEMPAA MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu moottoreiden ja voimalinjojen testaussolujen mekaniikkasuunnittelu. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää edistyksellistä 3D-suunnittelun ja tuoterakenteiden hallinnan tuntemusta. Ymmärrät lisäksi suunnittelun eri sidosryhmien välisen toiminnan ja kommunikoinnin tärkeyden. Sähkö- ja automaatiotekniikan osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on yli viiden vuoden kokemus mekaniikkasuunnittelusta. Kommunikoit ja keskustelet sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Luonteeltasi olet systemaattinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, joilla pärjäät toimittaja- ja asiakasrajapinnoissa. Koulutukseltasi olet konetekniikan DI tai insinööri. Toivomme sinulta vahvaa SolidWorks -osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön suunnittelutiimissämme, jossa voit kehittää osaamistasi alan ammattilaisten ympäröimänä.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 31.7.2017 mennessä osoitteeseen rekry@proventia.com. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua. Lisätietoa tehtävästä antaa: Aaro Heilala p. 050 376 5028. Soittoajat: 30.6., 14.7. ja 20.7. klo 13–15 välisenä aikana.