(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija x3
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haemme alkusyksylle lisää osaavia mekaniikkasuunnittelijoita!

Tarinamme alkoi visiolla muuttaa perinteistä toimialaa ja luoda täysin uudenlainen insinööritoimisto, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja itseohjautuvuus. Halusimme nostaa suunnittelijat keskiöön, tarjota heille erinomaiset työsuhde-edut sekä viikoittain kokoontuvan yhteisön, jossa yksilöä arvostetaan. Siksi perustimme Creatorsin. Haluamme olla suunnittelijoiden yhteisöllisin, joustavin ja jatkuvaa oppimista tukevin työyhteisö.

Kasvuvauhtimme on ollut hurjaa, sillä vasta syyskuussa 2018 aloittivat Creatorit #1 ja #2. Siitä lähtien meillä on aloittanut säännöllisesti uusia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun syväosaajia. Toukokuussa haimme Creatoreita #21, #22 sekä #23, mutta palkkasimme myös Creatorit #24, #25 sekä #26. Nyt olisi jaossa numerot #27, #28 ja #29, sillä haemme alkusyksylle ainakin kolmea mekaniikkasuunnittelijaa.

Työntekijälähtöisenä insinööritoimistona etsimme juuri sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan asiakasprojektin, jossa työtehtävät ovat mielenkiintoisia sekä tarpeeksi haastavia. Creatorina olet luomassa lisäarvoa asiakkaillemme tuotekehitys- tai projektisuunnittelutehtävissä 3D-ympäristössä (mm. SolidWorks, Creo, NX, Catia). Asiakasprojektin sijainti katsotaan aina tapauskohtaisesti riippuen omasta asuinpaikastasi, mutta yleisesti ne sijaitsevat PK-seudulla tai sen välittömässä läheisyydessä tai Hyvinkäällä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK/DI)
  • aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • luovaa ja itseohjautuvaa asennetta

Tarjoamme Creatoreillemme kilpailukykyisen palkan ja joustavan työn lisäksi vapaavalintaiset työkalut, laajennetun työterveyshuollon, sairaan lapsen kotihoitopalvelun sekä kaikenlaisia muita yhteisöllisiä työsuhde-etuja lounas- ja liikuntaedusta aina koulutus- ja etätyömahdollisuuksiin. Helsingin keskustan toimistoltamme löytyy lisäksi yksi Suomen laajimmista ginivalikoimista sekä monipuoliset sauna- ja pelimahdollisuudet. Ei yhtään huono yhtälö, vai?

Lue lisää kulttuurikoodistamme: https://creators.fi/fi/liity/

Mikäli haluaisit käyntikortissasi lukevan Creator #27, jätä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi heinäkuun aikana. Kesälomista johtuen vastauksessamme voi kestää tavallista pidempään.

Lisätietoja tehtävistä saat Veli-Matilta (050 3170418) 15.7. alkaen tai Henriltä (043 8244822) 1.8. klo 10-16.