(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Vantaalle
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Oletko äskettäin valmistunut kone- ja tuotantotekniikan insinööri? Etsimme nousevia mekaniikkasuunnittelijakykyjä asiakasyrityksellemme Vantaalle. Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä vastaat osaltasi raskaan teollisuuden tuotteiden mekaniikkasuunnittelusta, jonka lisäksi toimit asiantuntijana muille sidosryhmillä sekä tuotat tehtäviin liittyvää dokumentaatiota. Tehtävään työllistyt ensin Barona Engineeringin kautta, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollista.

Sinulla on tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi jonkin verran kokemusta teollisuuden työtehtävistä, kuten asennuksista, kunnossapidosta tai muista samankaltaisista tehtävistä. Olet esimerkiksi koulussa käyttänyt 3D- suunnitteluohjelmia tai omaat muuten aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta. Olet ahkera ja motivoitunut työntekijä, joka haluaa kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan suunnittelun saralla. Etsimme nimenomaan hyvää tyyppiä, joka pystyy laatikon ulkopuoliseen ajatteluun! Lisäksi kommunikoit englannin ja suomen kielellä sujuvasti.

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja luotettava teollisuuden alan yritys, joka etsii uusia kykyjä tehtäviinsä. Mikäli haastavat mekaniikkasuunnittelutehtävät ja mahdollisuus omien tietojen ja taitojen kasvuun kiinnostavat, hae rohkeasti. Lisätietoja saat Baronan Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.