(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme Turkuun mekaniikkasuunnittelijoita

Etsimme eri asiakasprojekteihin kokeneita mekaniikkasuunnittelijoita liikkuvien työkoneiden ja prosessiteollisuuden laitteistojen suunnitteluun liittyviin tehtäviin. Toimipaikkasi on Turku ja asiakasyritykset sijaitsevat pääosin Turussa ja sen ympäristössä.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Kokeneemmat suunnittelijat toimivat teknisenä asiantuntijana kone- ja laitesuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Toimeksiantomme vaihtelevat aina uustuotesuunnittelun konseptiasteesta nykytuotteiden päivityksiin. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot mm. Catia, Creo, NX, SolidWorks tai Inventor sekä niiden PDM-järjestelmät ja Microsoft Office -ohjelmistot.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, insinööri, DI, sekä ymmärrystä konesuunnittelusta. Toivomme myös vähintään 2 vuoden suunnittelukokemusta sekä valmistustekniikan tuntemusta.

Kokemus liikkuvista työkoneista, prosessiteollisuuden laitteistoista, koneen suunnittelun direktiiveistä sekä englannin kielen taito on eduksi. Riippuen tehtävästä myös hydrauliikan tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työhön ja halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.8.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Sami-Jussi Hollo, puh. 0505579805, sami-jussi.hollo@comatec.fi tai Andrei Kotliar puh. 0440529634, andrei.kotliar@comatec.fi

Katso töissä Comatec Groupissa: Stress Test Engineer Nooran video https://www.youtube.com/watch?v=wIpm_vNlDsc&t=2s.