(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme muutaman vuoden kokemuksen omaavaa mekaniikkasuunnittelijaa. Tarkka tehtävä määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mekaniikkasuunnittelijana työskentelet itsenäisesti tai osana suunnittelutiimiä toimistollamme Turussa tai asiakasyrityksemme tiloissa Turun talousalueella. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI) sekä muutaman vuoden kokemus koneiden ja laitteiden mekaanisesta suunnittelusta. Odotamme hakijalta nykyaikaisten suunnittelutyökalujen hallintaa ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus liikkuvista työkoneista tai hyötyajoneuvoista on eduksi mutta ei välttämätöntä. Englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestyäkseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Asiakkaitamme tällä toimialalla ovat maailman johtavat liikkuvien työkoneiden valmistajat, joiden kanssa teemme saumatonta yhteistyötä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 28.10.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö, Sami-Jussi Hollo, puh. 0505579805, sami-jussi.hollo@comatec.fi