(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija (Turku)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Etsimme joukkoomme mekaniikkasuunnittelijoita liikkuviin työkoneisiin liittyviin projekteihin

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA TURKUUN

Etsimme tiimiimme mekaniikkasuunnittelijoita ensisijaisesti liikkuviin työkoneisiin ja ajoneuvoteollisuuteen liittyviin projekteihin.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten tuotantokoneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Olet mukana suunnitteluryhmissä tuottamassa suomalaisia huipputuotteita. Kokeneemmat suunnittelijat toimivat myös teknisenä asiantuntijana kone- ja laitesuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esimerkiksi NX, Catia, SolidWorks, Creo tai Inventor) sekä niiden PDM-järjestelmät.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä ymmärrystä konesuunnittelusta ja siihen liittyvistä direktiiveistä. Etsimme sekä kokeneita, että aloittelevia suunnittelijoita, joilla on halu kehittää itseään ja oppia uutta.

Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Kokemus liikkuvista työkoneista ja ajoneuvoteollisuudesta sekä englannin kielitaito on eduksi. Riippuen tehtävästä, myös hydrauliikan tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työhön ja halu kehittyä.

Olet oma-aloitteinen järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 12.8.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

LIsätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö, Sami-Jussi Hollo, puh. 0505579805, sami-jussi.hollo@comatec.fi