(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Trimasterille Tampereelle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Trimaster on erikoistunut erilaisiin pakkausprosesseihin elintarvike- ja lääketeollisuudessa. Trimaster toimittaa avaimet käteen -ratkaisut asiakkaille hyödyntämällä yli 20 vuoden kokemusta materiaalinkäsittelystä. Tyypillisiä sovelluksia ovat poiminta-, laatikointi- ja lavausratkaisut sekä monipuoliset kuljetusjärjestelmät tuotteiden siirtämiseen eri toimintojen välillä.

Trimaster on osa globaalia Multivac-konsernia, jolla on yli 50 vuoden pakkausosaaminen ja siksi Trimaster / Multivac on kokonaisvaltainen kumppani pakkausprosesseille. Multivac on yksi maailman johtavista pakkausratkaisujen toimittajista, joita käytetään erilaisten tuotteiden pakkaamiseen; elintarviketuotteet, biotieteet ja terveydenhuollon tuotteet sekä teollisuustuotteet. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki asiakkaan tarpeet ja sisältää - erilaisten pakkauskoneiden lisäksi merkintä-, tarkastus- ja laadunvalvontajärjestelmät, robottiautomaation ja tuotteiden kuljetusjärjestelmät sekä avaimet käteen -tuotantolinjat. Asiakkaamme hyötyvät syvällisestä prosessien ja järjestelmien tuntemuksestamme sekä kattavista after sales –palveluistamme. Lisätietoa Trimasterista löydät https://www.trimaster.fi/

 

 

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme Trimaster Oy:lle Mekaniikkasuunnittelijaa / Mekaniikkainsinööriä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä suunnittelet teollisuuden pakkauslaitteita. Työnkuvaasi kuuluu kokonaisten tuotantolaitteiden ja -linjojen mekaaninen suunnittelu alusta loppuun. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa sekä tarvittaessa opastat asentajia laitteiden kasaamisessa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä jatkamaan kehittymistäsi mekaniikkasuunnittelun asiantuntijaksi.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat kokonaisten automaattisten tuotantolaitteiden ja -linjojen mekaanisesta suunnittelusta
 • Toimit yhteistyössä sähkö- ja automaatiosuunnittelijoiden kanssa
 • Opastat asentajia tarvittaessa laitteiden kokoamisessa

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri- tai DI-opintoja)
 • Kokemusta Solidworks- ja CAD –ohjelmistoista
 • Kokemusta tuotantolaitteiden suunnittelusta ja ohutlevytuotannosta
 • Automaatio- ja paineilmaratkaisujen osaamista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Suomen ja/tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana mielenkiintoisten projektien parissa
 • Kattavat työsuhde-edut (esim kulttuuriseteli, laajempi sairauskuluvakuutus)
 • Ensiluokkaiset työvälineet ja joustavan työympäristön
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Kansainvälisen yrityskulttuurin ja mahdollisuuden päästä työskentelemään myös ulkomaille

 Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 2.1.2020, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.