(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme tiimin tueksi

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta taustaa valmistusteollisuudesta, ymmärrystä kustannuspuolesta ja muusta koneteollisuudesta. Lisäksi toivotaan tuntemusta lujuuslaskennasta ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Arvostamme alaan soveltuvaa diplomi- tai AMK-insinöörin koulutustaustaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa. Työtehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Mekaniikkasuunnittelija Tampereelle. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Henri Kiiskilä p. 040 455 2130 tai henri.kiiskila@temp-team.fi.