(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsimme Tampereelle mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelusta tai palava halu oppia sellaiseksi. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ennakkoluuloton asenne ja halu oppia uutta on meille tärkeää. Toimimme yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa, joten sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito että hyvät vuorovaikutustaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä. Hydrauliikan ollessa tärkeä osa liikkuvia työkoneita, hydrauliosaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- konetekniikan insinööri tai DI
- 3D-osaaminen (esim NX, Catia tai vastaava)
- PDM osaaminen (esim Intralink, Team Center tai vastaava)

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.08.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Stefanin Comatac uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.