(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija (Tampere)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Etsimme joukkoomme eri tasoisia mekaniikkasuunnittelijoita liikkuviin työkoneisiin liittyviin projekteihin.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA TAMPEREELLE

Etsimme useisiin eri asiakas caseihin tiimiimme mekaniikkasuunnittelijoita liikkuviin työkoneisiin liittyviin projekteihin. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta hakemukset myös Turkuun ja Kuopioon huomioidaan.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten tuotantokoneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Kokeneemmat suunnittelijat toimivat teknisenä asiantuntijana kone- ja laitesuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Toimeksiantomme vaihtelevat aina uustuotesuunnittelun konseptiasteesta nykytuotteiden päivityksiin. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esimerkiksi NX, Catia, SolidWorks, Creo tai Inventor) sekä niiden PDM-järjestelmät.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä ymmärrystä konesuunnittelusta ja siihen liittyvistä direktiiveistä. Lisäksi toivomme 2-5 vuoden suunnittelukokemusta, mutta nuoremmatkin suunnittelijat huomioidaan haussa.

Kokemus liikkuvista työkoneista sekä englannin kielen taito on eduksi. Riippuen tehtävästä, myös hydrauliikan tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työhön ja halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 06.05.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin klo 9-10:
Suvi Petäjäjärvi 044-7872 598 (Tampere)