Mekaniikkasuunnittelija, Tampere tai Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Vahvistamme organisaatiotamme liikkuvat työkoneet ja hyötyajoneuvot -toimialallamme ja etsimme joukkoomme kokeneita mekaniikkasuunnittelijoita. Työskentelet itsenäisesti tai osana suunnittelutiimiä toimistollamme tai asiakasyrityksemme tiloissa Tampereen seudulla tai pääkaupunkiseudulla.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten työkoneiden, ajoneuvojen ja kiskokaluston mekaniikkasuunnittelusta itsenäisesti tai kokeneemman henkilön johdolla. Sinulla on mahdollisuus ohjata ja valvoa myös nuorempien suunnittelijoiden työtä. Työ voi olla projektiluonteista suunnittelua, ylläpitosuunnittelua tai tuotekehitystä. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta ja valmistettavuudesta. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, muutaman vuoden suunnittelukokemusta sekä nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Arvostamme valmistusteknistä osaamista ja sen käytännön kokemusta sekä hydrauliikan tuntemusta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, järjestelmällinen ja etenet kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Sinulla on halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Tehtävää on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnittelutehtävien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Lähde mukaan!

 

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.7.2021 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot