Mekaniikkasuunnittelija suureen kansainvälisesti toimivaan yritykseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme Järvenpäässä toimivaan raskaan teollisuuden asiakasyritykseemme mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä pitää sisällään projektiluontoisia raskaan teollisuuden tuotteiden mekaniikkasuunnittelutehtäviä. Työskentelet osana hyvähenkistä ja ammattitaitoista tiimiä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Toimit myös tarvittaessa myynnin teknisenä tukena, tuotekehityshankkeissa sekä tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Tuotat myös dokumentteja esimerkiksi hankinnalle tai valmistukselle.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI), aiempaa suunnittelukokemusta sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Suunnitteluohjelmistot ovat sinulle tuttuja, Catia-ohjelmiston osaaminen on eduksi. Toimit mielelläsi osana suunnittelutiimiä, omaat oma-aloitteisen ja aktiivisen työskentelyasenteen sekä erinomaiset ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle loistavan ja mukavan työympäristön vakavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröimänä saaden mahdollisuuden osallistua globaalisti merkittäviin projekteihin alan johtavassa yrityksessä.

Me tahdomme kuulla sinusta! Jos uudet mahdollisuudet kiinnostavat, hae paikkaa nyt!

Lisätietoja tehtävistä antaa Heidi Matikainen (050-5945 8058) tiistaisin klo 14-15.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1125604
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää