(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, Salo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Cencorp Automation Oy on yksi johtavista teollisuusautomaatioratkaisujen valmistajista. Jyrsintään, erikoiskomponenttien ladontaan, testaukseen, laser-työstöön ja loppukokoonpanoon suunnitellut laitteet tehostavat asiakkaidemme tuotantoa merkittävästi. Toimintamme on maailmanlaajuista ja asiakkaitamme ovat mm. autoelektroniikka-, telekommunikaatio- ja teollisuuselektroniikkavalmistajat.

 

Haemme nyt Saloon 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat tuotteidemme automaatiosuunnittelusta asiakkaiden toiveiden mukaan. Rooliisi kuuluvat myös erilaiset tuotekehitysprojektit. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta

Sopiva koulutustaustasi on esimerkiksi konetekniikan insinööri tai omaat vastaavan kokemuksen mekaniikkasuunnittelutehtävistä. Projektiluontoiset tehtävät edellyttävät joustavuutta, avoimuutta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Työ edellyttää vahvaa englannin kielen osaamista kirjallisesti ja suullisesti ja satunnaista matkustusvalmiutta. Katsomme eduksesi Solid Worksin osaamisen. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä, jossa suunnittelija pääsee toteuttamaan luovuuttaan. Cencorpilla pääset työskentelemään juuri uusituissa upeissa tiloissa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja viihtyvyyteen. Tuotantotilat ovat suunnittelun välittömässä läheisyydessä, joten suunnittelijat pääsevät aidosti näkemään työnsä jäljen. Näissä tiloissa työntekijät aidosti viihtyvät!

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831. 

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Hae tehtävää viimeistään 17.7.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, Salo.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.