(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Rocla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Rocla Oy kehittää ja valmistaa sähkötrukkeja sekä itseajavia trukkeja ja automaatioratkaisuja. Rocla on osa globaalia Mitsubishi Logisnext -yhtiötä. Järvenpäässä työskentelee yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa.
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme, Roclalle, mekaniikkasuunnittelijaa kokoaikaiseen työtehtävään ylläpitosuunnitteluun. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle vastavalmistunut insinööri, joka etsit mielenkiintoista ja kehittävää työtä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


TYÖNKUVA
Mekaniikkasuunnittelijana Roclalla työtehtäviisi kuuluu trukin rakenteiden ylläpito, 3D-mallintamista, testausta ja uusien ratkaisujen suunnittelua. Työskentelet osana tiimiä, johon kuuluu mekaniikkasuunnittelijoiden lisäksi sähkösuunnittelija. Teet läheisesti yhteistyötä myös tuotekehityksen, tuotannon ja hankintaosaston kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta, kuten koneinsinööri AMK
* Kokemusta koneiden ja laitteiden parissa työskentelystä
* SolidWorks -osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Itseohjautuva työskentelyote


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työn kesto: Kokoaikainen, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja mahdolliset yhteydenotot pyydetään jättämään suoraan Academic Workille.


Hakuprosessimme on jatkuva ja käymme hakijoita läpi jo haku aikana. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme ennen hakuajan umpeutumista.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Roclasta täältä.