Mekaniikkasuunnittelija, Quattrotec Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Quattrotec on 2002 Valkeakoskella perustettu osakeyhtiö, joka toimii teollisuuskoneiden suunnittelun ja nykyaikaistamisen parissa. Quattrotec on tiivis työyhteisö, joka työllistää tällä hetkellä noin 20 työntekijää moderneissa tiloissa Pispantallin teollisuusalueella. Quattrotec toimii myös kansainvälisesti, pääasiassa Euroopan ja Aasian alueilla. Vahvan kasvun myötä Quattrotec hakeekin nyt joukkoonsa tekijää, joka tuo tuoreet ja idearikkaat näkökulmansa yrityksen toimintaan.

Lue lisää: www.quattrotec.fi


Etsimme heille nyt

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle!


Mekaniikkasuunnittelijana työtehtäväsi koostuvat koneiden suunnittelusta, jotka räätälöidään usein suoraan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme kokemusta koneenrakennuksesta, soveltamis- ja ideointikykyä sekä näkemystä erilaisista ratkaisumahdollisuuksista. 

Työssäsi toimit osittain myös mekaanisen puolen esimiehenä ja vastaat komponenttihankinnoista.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta DI/ insinööri (AMK). Olet kokenut jo tekniikan osaaja. Englannin kielen taito on tässä tehtävässä välttämätön. Suunnitteluohjelmistona toimii SolidWorks.

Henkilönä olet innovatiivinen, rohkea ja sosiaalinen – haastat itseäsi etsimään uusia ideoita ja ratkaisuja. Koneistettujen osien sekä kokonaisuuksien suunnittelu on intohimosi. Toivomme sinulta sujuvia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, arvostamme täsmällistä ja ammattimaista otetta sekä reipasta asennetta työtehtävien hoidossa!

Hae osaksi tiimiä! Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi lähettämällä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1254 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543624
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Metalliteollisuus, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Valkeakoski, Pirkanmaa