(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija potkurilaitteiden tuotehallintaan
Kongsberg Maritime Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme Rauman yksikön potkurilaitteiden tuotehallintaan mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävä koostuu asiakasprojektikohtaisesta mekaniikkasuunnittelutyöstä, uusien laitteiden tuotekehitystyöstä sekä nykyisten laitemallien ylläpidosta ja dokumentoinnista. Tehtävä on monipuolinen ja se sisältää myös aktiivista yhteistyötä tavarantoimittajien ja luokituslaitosten kanssa sekä myyntiorganisaatiomme tukemista teknisissä asioissa. Toimipisteesi sijaitsee Raumalla, Kongsberg Maritime Finland Oy:n uusituissa työtiloissa. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain Turun toimipisteessä.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta tai muuta vastaavaa koulutusta. Sinulla on kokemusta 3D- ja 2D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Pystyt toimimaan englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn. Aikaisempi tietämys laivoista ja meriteollisuudesta, sekä PLM-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi CV:n kera 13.10.2019 mennessä osoitteeseen https://www.kongsberg.com/careers/vacancies/mekaniikkasuunnittelija-/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Venttola, Technical Product Manager, puh. +358 40 722 3447.

Lisätietoa yrityksestä löytyy: www.km.kongsberg.com.