(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija potkurilaitteiden tuotehallintaan
Rolls-Royce Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Rolls-Royce Oy Ab toimittaa ohjailupotkurilaitteita, kansikoneita ja vesisuihkulaitteita meriteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Haemme Rauman potkurilaitteiden tuotehallintaan mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävä on monipuolinen, sisältäen suunnittelutyötä asiakasprojekteihin, uusien laitteiden tuotekehitystyötä sekä nykyisten laitemallien ylläpitoa, luokituslaitosten kanssa toimimista, myynnin tukemista ja dokumentointia.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta tai muuta vastaavaa koulutusta. Sinulla on kokemusta 3D- ja 2D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Pystyt toimimaan englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn. Aikaisempi tietämys laivoista ja meriteollisuudesta, sekä PLM-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä, jatkuvasti kehittyvien, korkean teknologian tuotteiden parissa toimivassa organisaatiossa. Työskentelemme vuosi sitten uudistetuissa tiloissa Rauman meriteollisuuspuistossa. Rauman paikallinen työyhteisö on tiivis ja rento. Lisäksi voit laajentaa osaamistasi yrityksemme laajassa kansainvälisessä asiantuntijayhteisössä oman kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Venttola, Technical Product Manager, puh. +358 40 7223447. Lähetä hakemuksesi CV:n kera 26.3.2019 mennessä osoitteeseen hr.finland@rolls-royce.com.