(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Poriin, Etteplan Design Center Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018Työn kuvaus:
  Etteplan toimii 2 800 suunnittelualan asiantuntijaa työllistävänä suunnitteluosaamisen ja digitalisaation edelläkävijänä. Etteplanin palveluihin sisältyvät muun muassa teollisuuden laite- ja laitossuunnittelu sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palveluratkaisujen keskiössä ovat tulevaisuuden suunnitteluhaasteiden ratkaiseminen ja innovatiivinen ajattelu. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä useissa teollisuuden ratkaisuissa sekä myös arjen tuotteissa.
Haemme nyt Etteplanille suunnittelijaa mekaniikka- ja laitesuunnitteluun Porin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan keväällä 2018. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Etteplan Design Center Oy:n työsuhteeseen.
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) konetekniikan alalta sekä mieluiten vähintään viiden vuoden kokemusta mekaniikka- ja laitesuunnittelusta. Odotamme sinulta 3D-suunnitteluohjelmiston (Solidworks ja Autocad) tuntemusta. Omaat hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvin myös englannin kielellä.
Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta. Aikaisempi kokemus kuljettimien suunnittelusta, projektiliiketoiminnasta ja projektin vetotehtävistä katsotaan myös eduksi.
Työtehtäviisi Etteplanilla kuuluvat vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät, kuten suunnittelu ja 3D-mallinnus asiakasprojekteissa sekä piirustusten laadinta ja tarvittavien asiakasdokumenttien tuottaminen. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä vastaten sinulle osoitetuista suunnitteluprojekteistasi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja mielekkäisiin työtehtäviin innovatiivisessa yrityksessä osana huippuammattimaista tiimiä.  Pääset hyödyntämään ammattiosaamistasi suunnitteluprojekteissa ja oppimaan lisää ja saat mahdollisuuden kehittyä työurallasi. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy.
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan paikkaa viimeistään 20.05.2018. Lisätietoja tehtävästä Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaniikkasuunnittelija


Sijainti:  PORI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma