(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Pori, Kankaanpää
Oucons Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme mekaniikkasuunnittelijoita monipuolisiin materiaalinkäsittelylaitteiden suunnittelutehtäviin, toimimaan projekteissamme suunnittelijoina, vanhempina suunnittelijoina ja pääsuunnittelijoina.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi konetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on kokemusta mekaniikkasuunnittelusta 3D- ja 2D-ohjelmistoilla toteutettuna. Arvostamme erityisesti materiaalinkäsittelylaitteistojen tuntemusta sekä hitsattujen teräsrakenteiden suunnitteluosaamista.

Suunnittelijana olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 31.08.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Stefanin Comatac uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.