Mekaniikkasuunnittelija, Pirkkalan Koneasennus Oy (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Asiakkaamme Pirkkalan Koneasennus Oy on vuodesta 1982 toiminut, Pirkkalassa sijaitseva tuotantolaitteiden toimittaja. Yritys valmistaa tiloissaan sekä itse suunnittelemansa tuotteet että muut hitsatut rakenteet osavalmistuksineen, koneistuksineen, kokoonpanoineen ja koekäyttöineen. Heidän koneitaan ja tuotantolinjojaan on käytössä monissa prosessiteollisuuden yrityksissä niin Suomessa, Ruotsissa kuin Venäjällä. 

Etsimme nyt asiakkaallemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA.

Työ on pääasiassa mekaniikkasuunnittelua, mutta tarvittaessa työnkuvaan voi sisältyä myös ostotoimintaa. 

Etsimme mekaniikkasuunnittelun ammattilaista, jolta löytyy vahva osaaminen ja kokemus alan työtehtävistä. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi koneensuunnittelun diplomi-insinööri. Tehtävä edellytää erinomaista Solidworks 3D -ohjelman käyttötaitoa ja muutoinkin hyviä IT-taitoja. Olethan myös tarkka ja huolellinen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Palkkaus on vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. 

Oletko etsimämme tekijä? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262849
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kotilainen (minna.kotilainen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404501
  • Sijainti: Pirkkala